Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |   A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>>

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ÁRAK ÉS A KÉSZLET TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! SAJNOS A TERMÉKEK, FŐLEG A LŐSZEREK ÁRAI OLYAN GYORSAN EMELKEDTEK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN, SAJNOS NEM TUDJUK NAPRA KÉSZEN MEGJELENÍTENI AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT. AZ AKTUÁLIS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN, TELEFONON VAGY EMAILBEN! A RENDELÉSE UTÁN VISSZA FOGUNK JELEZNI!

Leica C-170 állvány

Cikkszám: 1021
Leica C-170 állvány
Leica C-170 állvány
Cikkszám: 1021
139 320 Ft

Tökéletes társ a szabadtéri tevékenységekhez az új Leica C-170 tripod állvány. A magas minőségű, pehelykönnyű magnézium-carbon váz gondoskodik arról, hogy nagy stabilitás mellett, bemozdulásmentesen figyelhessük meg a természet csodáit spektíven, távcsövön keresztül, majd rögzíthessük fényképeinket, videó felvételeinket. A Leica C-170 tripod álványunkhoz 2 féle fej közül választhatunk:

   Leica VH-1 videó-fej:A kisebb VH-1 videó-fej súlya csak 0,4 kg, mely rendkívül alkalmas természeti megfigyeléshez, fényképezéshez, illetve videó rögzítéshez. Kompatibilis spektívekkel, távcsövekkel és fényképezőgépekkel egyaránt. Kis mérete ellenére bemozdulás és rázkódásmentes képet kapunk.  

 Leica VH-2 videó-fej:A nagyobb VH2 videó fej stabil tartást biztosít a nagyobb objektívvel történő fotózáshoz, nagy nagyítású spektívvel történő megfigyeléshez, illetve digiscoping tevékenységhez. A hosszú lengőkar, melyet tetszés szerint csatolhatunk a jobb és bal oldalra, tökéletes partner a folyamatos, akadásmentes videófelvételek készítéséhez.

Állapot
Új termék
Szállítási Idő
max 2 nap
Garancia
1 év garancia