Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ÁRAK ÉS A KÉSZLET TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! SAJNOS A TERMÉKEK, FŐLEG A LŐSZEREK ÁRAI OLYAN GYORSAN EMELKEDTEK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN, SAJNOS NEM TUDJUK NAPRA KÉSZEN MEGJELENÍTENI AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT. AZ AKTUÁLIS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN, TELEFONON VAGY EMAILBEN! A RENDELÉSE UTÁN VISSZA FOGUNK JELEZNI!

Oligh S30R II tölthető akkumulátoros taktikai lámpa, dokkoló töltővel

Cikkszám: 1900
Oligh S30R II tölthető akkumulátoros taktikai lámpa, dokkoló töltővel
Oligh S30R II tölthető akkumulátoros taktikai lámpa, dokkoló töltővel
Cikkszám: 1900
27 990 Ft
Az S30R az S-R sorozat legújabb tagja. Kicsi, nagyteljesítményű 1000 lumenes LED lámpa, intelligens többfunkciós oldalkapcsolóval. Szilárd eloxált alumínium testének és parádés teljesítményének, nagyteljesítményű 3200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően kiváló választás bármilyen célra. Az S30R négy különböző fényerőszinttel, vagy holdfény üzemmóddal (1020lm, 450lm, 100lm, 20lm, 1lm) és stroboszkóp funkcióval használható. Vékony, szilárd repüléstechnikai alumíniumból készült a lámpatest. Apró méretének és praktikus töltőjének köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük.

A lítium akkumulátornak és a kisméretű kompakt Micro USB-s töltőnek köszönhetően nem kell nagyméretű töltőegységet és vezetékeket magunknál tartani. Az új kompakt töltő-dokkoló segítségével a lámpa egyszerűen tölthető az akkumulátorok eltávolítása nélkül is. Ezenfelül a töltő-dokkoló egy USB port-tal is rendelkezik, melyről egy másik mobil eszköz is tölthető akár a lámpával egy időben is. Az S30R kapcsolója egy elem merülés visszajelző funkcióval is rendelkezik, pirosan világít, amikor az akkumulátor merülőben van.

A kétfunkciós mágneses talpnak köszönhetően feltapasztható vas és acél felületekre, illetve biztonságosan megáll a dokkolón töltésközben. Nagy segítséget nyújt gumicsere, éjszakai túrázás, kempingezés, vagy bármilyen egyéb feladat során ahova lámpa szükséges.

jelzi az elemek merülését
micro USB-vel ellátott töltőtalp és 3400mAh-s 18650 lítium akkumulátor
túlmelegedés elleni védelem, a legnagyobb fényerő 60%-os csökkentésével 5 perc folyamatos üzemmód után
fénygyűjtő O-gyűrű, ami világít a lámpa kikapcsolása után
99%-os fényáteresztő képességgel rendelkező hőkezelt üveg, mindkét oldalán visszaverődés gátló bevonattal
memória funkció (bekapcsolásnál visszatér az utoljára használt fényerőhöz)
eltávolítható övcsíptető
polaritás védelem az elemek nem megfelelő behelyezése esetére
megnövelt ütésállóság
2db CR123A elemmel is működtethető szükség esetén
Állapot
Új termék
Gyártó
OLIGHT
Szállítási Idő
max 2 nap
Garancia
1 év garancia