Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ÁRAK ÉS A KÉSZLET TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! SAJNOS A TERMÉKEK, FŐLEG A LŐSZEREK ÁRAI OLYAN GYORSAN EMELKEDTEK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN, SAJNOS NEM TUDJUK NAPRA KÉSZEN MEGJELENÍTENI AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT. AZ AKTUÁLIS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN, TELEFONON VAGY EMAILBEN! A RENDELÉSE UTÁN VISSZA FOGUNK JELEZNI!

Gáz-riasztó K. HDM Home Defender Fa tusával és markolattal (10 lövetű dobbal)

Cikkszám: 2079
A TERMÉK JELENLEG NEM KAPHATÓ!!!
Gáz-riasztó K. HDM Home Defender Fa tusával és markolattal (10 lövetű dobbal)
Gáz-riasztó K. HDM Home Defender Fa tusával és markolattal (10 lövetű dobbal)
Cikkszám: 2079
A TERMÉK JELENLEG NEM KAPHATÓ!!!
A Keserű fegyvergyár által készített traumatikus fegyver jellegét tekintve gáz, riasztónak számít. Több módosításon is átesett, míg a prototípusból sorozatgyártásba került. Jelenlegi formája leginkább a AMD-65 mintájú gépkarabélyhoz hasonlít, melyet műanyag markolatai, a tokozáson elhelyezett hűtőbordázat is hangsúlyoz. Tusa fából készült, ezáltal fel lehet fedezni hasonlóságot az AK-47 gépkarabéllyal is.
A Compact változatba 7 darab 18 mm-es (19,3 mm gumigolyóval éri el a maximális teljesítményt, amely betárazásához szilikonzsír szükséges) névleges átmérőjű gumigolyó tárazható, melyet 9 mm-es R Knall lő ki. A fegyver dobtáras kivitelben készült, mely igazán impozáns megjelenést kölcsönöz számára. A dobtár forgatását a mellső markolat előre hátra mozgatásával végezzük. A fegyver igazán erős, csőtorkolati energiája 80-120 J között van, a felhasznált riasztó patron típusától függően. A Compact változat használata a méreteinek köszönhetően egyszerűbb, a fegyver kis helyen is kényelmesen elfér.
A Home Defender egy igazi otthonvédelmi eszköz, mely az otthoni felhasználás mellett alkalmas lehet raktárak vagy egyéb lopásnak-rablásnak fokozottan kitett telephelyek védelmére is.
A Home Defender gumilövedékes puska tulajdonságai:
Kaliber 19,3 mm/9 mm R Knall
Elsütő szerkezet működése DAO
Csőtorkolati energia 80-120 J
Tárkapacitás: 7 db
Anyaga: acél, alumínium
Markolatok, tus: műanyag, acél, fa
Hossz: 830 mm
Tömeg: 3500 g
Teljes hossz 830 mm
Kaliber 9 mm R
Tömeg 3.5 kg
Állapot
Új termék
Gyártó
G-Shoot
Szállítási Idő
max 2 nap
Garancia
1 év garancia