Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ÁRAK ÉS A KÉSZLET TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! SAJNOS A TERMÉKEK, FŐLEG A LŐSZEREK ÁRAI OLYAN GYORSAN EMELKEDTEK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN, SAJNOS NEM TUDJUK NAPRA KÉSZEN MEGJELENÍTENI AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT. AZ AKTUÁLIS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN, TELEFONON VAGY EMAILBEN! A RENDELÉSE UTÁN VISSZA FOGUNK JELEZNI!

Gáz-riasztó pisztoly Zoraki 2918T szekrénytáras

Cikkszám: 36
Gáz-riasztó pisztoly Zoraki 2918T szekrénytáras
Gáz-riasztó pisztoly Zoraki 2918T szekrénytáras
Cikkszám: 36
45 990 Ft
A Zoraki 918 T modell, a Beretta 92 F ismertetőjegyeit viseli magán. A fegyver igen tekintélyes méretű, de a műanyag tokozásnak köszönhetően súlya mégis jelentősen alulmarad a hasonló méretű fegyverekéhez képest. Kidolgozása rendkívül precíz, igényes.
A műanyag tokozás szép kidolgozású, markolata pedig kényelmes fogású. A fegyver szimmetrikus kialakítása miatt jobb és balkezesek is használhatják. A balkezes használatot segíti, hogy a szán mindkét oldalán elhelyeztek rajta forgóbiztosítót. Elsütőszerkezete egyszeres és kettős módban is használható (SA/DA működésű). A fegyver 9 mm-es PAK patronnal működik. Szekrénytárjába 18 db patron tárazható.

A Zoraki 918 T gázpisztoly tulajdonságai
Fekete színű szánnal
Műanyag tokozás
Kalibere: 9 mm PAK
Tárkapacitás: 18 db
Elsütőszerkezet: egyszeres és kettős működés (SA/DA)
Hossza 218 mm
Magassága: 142 mm
Tömege: 865 g
Teljes hossz 218 mm
Kaliber 9 mm PA
Tömeg 0.86 kg
Állapot
Új termék
Gyártó
Zoraki
Szállítási Idő
max 2 nap
Garancia
1 év garancia