Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ÁRAK ÉS A KÉSZLET TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! AZ AKTUÁLIS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN, TELEFONON VAGY EMAILBEN VAGY A RENDELÉSE UTÁN VISSZA FOGUNK JELEZNI!

Fűthető talpbetét zsinóros szabályzással, Blazewear, BL00036

Cikkszám: 680569848628
Fűthető talpbetét zsinóros szabályzással, Blazewear, BL00036
Fűthető talpbetét zsinóros szabályzással, Blazewear, BL00036
Cikkszám: 680569848628

Kábeles fűthető talpbetét

Méretre vágható talpbetét, mely AA elemekkel, vagy tölthető akkumulátorokkal üzemeltethető.


A hideg idő beálltával ki ne érezte volna már, hogy lába elfagy a szabadtéren töltött órákban? Kötelező teendőink, munkánk során létfontosságú, hogy komfortunk, egészségünk ne sérüljön, és jó hangulatban végezzük feladatainkat, vagy szívesen éljünk szabadtéri hobbinknak. A Blazewear fűthető talpmelegítője erre a problémára kínál megoldást. Egyszerűen méretre vágható, használata végtelenül egyszerű, mindössze AA (ceruza) méretű elemekre, vagy tölthető akkumulátorokra van szükség üzemeltetéséhez, amiket egy (tartozék) kis tartóba helyezve felcsatolhatjuk azt mindkét alsó lábszárunkra. AA akkumulátorokkal mindez költséghatékony, és megfizethetetlen mértékben megnöveli komfort érzetünket. Egy elem szettel, vagy AA akkumulátorokkal a fűtési idő akár 2-4 óra is lehet, ez az idő pedig több garnitúra elemmel, vagy akkumulátorral akár órákig tartó komfortérzetet is biztosíthat.
Egységes, homogén hőmérsékletet nyújt az egész talpfelületen mindaddig, amíg az elem energiát szolgáltat, ezt pedig egyetlen kapcsolóval könnyedén vezérelhetjük az elemtartón - akár nadrágon keresztül is. A csomag tartalmaz 2db talpbetétet, es 2 db elemtartót. Elemet akkumulátort nem tartalmaz a készlet. 

Állapot
Új termék
Szállítási Idő
max 2 nap
Garancia
1 év garancia