Olight M20SXUT Magyar Vadász fegyverlámpa szett

Cikkszám: 9991335600601
Olight M20SXUT Magyar Vadász fegyverlámpa szett

Olight M20SXUT Magyar Vadász fegyverlámpa szett

Cikkszám: 9991335600601
39 990 Ft
Minden egy dobozban, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges: M20SX lámpa, 2600mAh akkumulátor, tölto, lengokapcsoló, mágneses szerelék, csuklópánt, zöld és piros szurok, diffúzor.

Megérkezett az Olight M20 sorozat újabb generációja az M20SX Javelot. A módosított kivitelu Cree LED maximális teljesítménye 820 lumen. A maximális fényero mellett 150 lumenes, 25 lumenes és stroboszkóp üzemmód is rendelkezésre áll. Méretét és funkcióit tekintve is kiváló taktikai és fegyverlámpa. A módosított LED-nek köszönhetoen a lámpa meleg fényt ad, így a megvilágított terület apró részletei is kiválóan megfigyelhetoek. Sima felületu foncsorral rendelkezik, ami szukebb sávban tartja a fényt, nagyobb távolságot bevilágítva. Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett taktikai kapcsolóval történik, a fényero szintek között pedig a végkupak oldalán található gombbal válthatunk, így a lámpa egy kézzel is könnyedén kezelheto. Az oldalsó kapcsoló segítségével a stroboszkóp üzemmód bármilyen helyzetben azonnal aktiválható.

A lámpa igényes szivaccsal bélelt muanyag doboza egy övtokot, egy diffúzort, egy csuklópántot és egy elemvastagító keretet tartalmaz. A keményített gyöngyvászon tok oldalaira 2db tartalék akku tartót is elhelyeztek és úgy alakították ki, hogy a lámpát a tokból ki sem kell venni a használatához. A diffúzor szórt fényt biztosít, amennyiben közeli, nagy terület bevilágítására van szükség. Az Olight körültekinto tervezésérol olyan apróságok is árulkodnak, mint az elem vastagító tok. A 18650 akkuk vastagabbak a CR123 elemeknél, így azokban a lámpákban, amelyek mindkettovel üzemeltethetok, lötyögnek az elemek. Ezt a zavaró zajt iktatja ki ez a praktikus kiegészíto.

Az M20SX Javelot 2db CR123 elemmel, 2db 16340 akkuval vagy 1db18650 akkuval muködik. Az opcionálisan megvásárolható lengokapcsoló kiváló fegyverlámpává, a szintén opcionális szurok pedig még sokoldalúbbá alakítják az M20SX Javelot lámpát