Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ ÁRAK ÉS A KÉSZLET TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK! SAJNOS A TERMÉKEK, FŐLEG A LŐSZEREK ÁRAI OLYAN GYORSAN EMELKEDTEK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN, SAJNOS NEM TUDJUK NAPRA KÉSZEN MEGJELENÍTENI AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT. AZ AKTUÁLIS ÁRAK FELŐL ÉRDEKLŐDJÖN, TELEFONON VAGY EMAILBEN! A RENDELÉSE UTÁN VISSZA FOGUNK JELEZNI!

Sütés-főzés

A róka elleni védekezés modern módszerei

A róka elleni védekezés modern módszerei

A vörös róka és a különböző táplálékforrásokhoz való alkalmazkodási képessége miatt a vidéki területeken és a városokban egyaránt kellemetlen helyzetbe került. Az évek során számos felmérést végeztek, hogy megpróbálják megállapítani a rókapopulációt az Egyesült Királyságban. Nehéz megmondani, hogy az eredmények mennyire pontosak, de becslések szerint több mint 300 000 példány élhet az Egyesült Királyságban. Úgy tűnik, hogy az elmúlt 2 év nagyszerű szaporodási időszak volt a rókák számára, az átlagos alomméret 3-4 kölyök volt. Bár az első néhány hétben a föld alatt maradnak, a kölykök hamarosan szilárd táplálékhoz jutnak, és gyakran látni őket korán játszani az odú bejárata körül, miközben a róka is vadászik, hogy etesse az éhes almot. Az sem ritka, hogy 1-nél több róka segít a kölykök etetésében. Mire a kölykök 6-7 hónaposak lesznek, már egy kifejlett róka méretére nőnek, és 9 hónapos korukra továbbállnak, hogy saját területet keressenek. A fiatal hiúzok általában már egyéves koruk előtt szaporodni kezdenek.

EDY
EDY
2021.05.28 13:23
Új blog 2

Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait. Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott.