Útvonalterv  | A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>>    Íratkozzon fel hírlevelünkre!

G10-fiberglass térkitöltők

A távtartó elengedhetetlen kelléke a kiváló minőségű kések gyártásához. Ez egy vékony anyagréteg a fogantyúpárnák között, hogy szilárd elválasztást hozzon létre, és megakadályozza a víz és a nedvesség bejutását a fogantyúba. A távtartók különféle anyagokból készülhetnek, beleértve a kompozitokat, természetes anyagokat, például kagylókat és nemesfákat, valamint fémeket, például sárgarézből és rézből.

A Mercorne-nál vulkanizált szál alapú és cellulóz alapú távtartók széles választékát kínáljuk a professzionális és amatőr késkészítők igényeinek kielégítésére. Távtartóink különböző vastagságban állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az egyes projektek egyedi igényeinek.

Cégünk az evőeszköziparhoz szükséges anyagok értékesítésére szakosodott, és büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű távtartókat kínálunk kiváló minőségű késekhez. Szorosan együttműködünk a professzionális késkészítőkkel, hogy olyan távtartókat biztosítsunk, amelyek megfelelnek a speciális késkészítési igényeiknek.

Legyen szó professzionális késkészítőről vagy lelkes hobbiról, elválasztóink tökéletes választást jelentenek következő késkészítési projektjéhez. Széles szín- és méretválasztékunknak, valamint a minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legjobb elválasztókat kapja késéhez.

Olvass kevesebbet

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: