Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

Légpisztoly

A légpisztoly egy olyan fegyver, amely a levegővel működik. A lövés pillanatában a beépített rugó vagy kompresszor által létrehozott nyomás hatására a lövedék - általában ólom vagy műanyag, vagy acél - elhagyja a csövet. A légpisztolyok lehetnek kézi, működtetésükhöz emberi erőre van szükség, illetve CO2 vagy pumpa által kinyomott levegővel is működnek. A légpisztolyokat leggyakrabban sporttevékenységre használják, de sajnos balesetek is előfordulhatnak velük, így körültekintő használatuk nagyon fontos.

Nézet:
Sorrend:
-7%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Umarex RaceGun szett CO2
Umarex RaceGun szett CO2
95 290 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
88 990 Ft
-13%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Walther PPQ M2 CO2 légpisztoly 4,5mm
Walther PPQ M2 CO2 légpisztoly 4,5mm
91 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
79 990 Ft
-11%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Walther PPQ CO2 légpisztoly
Walther PPQ CO2 légpisztoly
78 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
69 990 Ft
-11%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
S&W M&P 45  Co2 légpisztoly 4.5mmBB
S&W M&P 45  Co2 légpisztoly 4.5mmBB
73 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
65 990 Ft
 
Sorrend:

A légpisztoly egy olyan fegyver, amelynek működése alapvetően az alacsony nyomású levegőt használja ki. A pisztolyok általában a levegővel töltődnek fel, majd egy bizonyos mennyiségű levegőt engednek ki, hogy a lövedék kimenjen a pisztoly csövéből. A légpisztolyok általában kisebb méretű fegyverek, amelyeket gyakran tartanak otthon sportkiegészítőként.

A légpisztolyok különböző típusai vannak, amelyek többnyire a működési elvük alapján különböztethetőek meg egymástól. Az egyik ilyen típus az egyperselyes légpisztoly, amelyeket általában azért használnak, hogy célzásra vagy versenyekre használják őket. Az egyperselyes légpisztolyok általában egy álló vagy mellékelt irányzékot használnak.

A másik típus az egyes hajtólégű légpisztoly, amelyek sokkal erősebbek, mint az egyperselyes légpisztolyok. Ezeknek a fegyvereknek magasabb lövedéksebességük van, így ezeket általában vadászatra vagy önvédelemre használják. Az egyes hajtólégű légpisztolyok általában egy módosított pisztolytárat használnak, amely segít az egyszerűbb töltésben.

A légpisztolyok előnye, hogy általában olcsóbbak, mint a hagyományos pisztolyok, és könnyebben szerezhetőek be. Ráadásul sok államban megengedik az embereknek a légpisztoly használatát bizonyos korlátozásokkal.

Összességében a légpisztolyok a biztonságos használat és az előírt szabályok betartása mellett olyan lehetőséget nyújtanak az embereknek, amelyekkel biztonságosan folytathatják a célzást vagy akár önvédelmi célokra használhatják őket. Azonban mindenki felelősséget kell vállaljon az elsütést követően azoknak a személyeknek a biztonságáért, akik a közelében tartózkodnak.