Útvonalterv  | A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>>

Távcső kiegészítők

Cétávcső és keserűtévcső kiegészítők rendkívül hasznosak lehetnek ahhoz, hogy a teleszkópok teljes potenciáljukkal kihasználhatóak legyenek. Ezek a kiegészítők segítenek abban, hogy a távcsövek élesebb, részletesebb és koncentráltabb képet adhassanak.

A cétávcső kiegészítők általában olyan optikai tartozékok, amelyekre a cétávcső objektív lencséje illeszthető. Ez lehet adott színű vagy speciális anyagú szűrő, amely eltávolítja a kép zavaró részleteit, vagy akár egy olyan nagyítású okulár, amely lehetővé teszi a távcsők nagyobb fókusztávolságának kihasználását.

A keserűtévcső kiegészítők általában a távcsövön végzett beállítások segítésére és finomítására szolgálnak. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik az objektív lencse korrigálását olyan módon, hogy a felhasználó a lehető legpontosabb képet kapja. Ez lehet egy speciális keresőtávcső, amely pontosabban mutatja az égitestek helyzetét, vagy egy okulár, amely lehetővé teszi pontosabb élességbeállítást.

Mind a cétávcső, mind a keserűtévcső kiegészítők segítenek abban, hogy a távcsövek élesebb és részletesebb képet adjanak, valamint nagyobb rugalmasságot biztosítsanak az égitestek megfigyeléséhez. Ha Ön egy teleszkóp tulajdonosa, akkor érdemes lehet fontolóra venni ezeket a kiegészítőket a lehető legjobb élmény eléréséhez.

Nézet:
Sorrend:
-89%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Hawke Flip Up távcsővédő kupak 43mm
Hawke Flip Up távcsővédő kupak 43mm
2 790 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
299 Ft
-63%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Nightforce lencsevédő 50 mm
16 220 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 990 Ft
-61%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Lencsetisztító +tok+clip WileyX
Lencsetisztító +tok+clip WileyX
1 750 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
690 Ft
-15%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
LensPen Original lencsetisztító
LensPen Original lencsetisztító
4 690 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 990 Ft
-8%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Vízszintező távcső tubusra 30-34mm
20 290 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
18 590 Ft
 
Sorrend:

Céltávcső kiegészítők olyan tartozékokat jelentenek, amelyek segítenek a felhasználónak javítani a célzáson és a céltávcső használhatóságán. Ezek a kiegészítők általában a célzást, a fókuszt, a világítást és az érzékenységet javítják annak érdekében, hogy a felhasználók pontosabban és hatékonyabban célozhassanak.

A zalaktakaréki Profi célzó rendszer kiegészítők több típusban elérhetőek. A célzási rendszer bővíthető azzal, hogy a felhasználó hozzáad néhány szükséges tartozékot. Az egyik ilyen kiegészítő a kapcsolható világítású célpont, amely segíti a célozást az alacsony fényszintű helyzetekben is. Az éjjellátó készülékekkel ellátott céltávcsövekhez létezik éjjellátó továbbító egység is, amely lehetővé teszi a célzást sötétben is.

A lencsevédelemhez, és a tolerancianöveléshez ezen kiegészítők mellett használjuk a távolságmérőket, a pontszerű számtáblát, és a korrekciós táblákat is. Ezek segítségével a célzási hibák javíthatóak és a felhasználó pontosabbak lehetnek célozásuknál.

Az oldalirányban való állításához a fémgyűrűtetők, és a fém Porrocsőre szerelhető a térelválasztó is használható kiegészítő. Az állítgató gépek szerepe feltétlenül nélkülözhetetlen kellék, mivel a tartozékok olyan pozícióban tartják a céltávcsövet, amely a felhasználó számára optimális a célok felépítésének és formájának figyelembe vétele alapján.

A zoomoló céltávcsövek egyik legfontosabb kiegészítője a kioldós gyűrű, amely könnyű fogást és pontosságot biztosít a célzás során. A szélkompensátorok, vizuális célzási segédeszközök, az állványok és a táskák mind olyan tartozékok, amelyek javíthatják a felhasználók hatékonyságát a célozás során.

Összességében a céltávcső kiegészítők javítják a célozást és a szétválasztást, növelik a céltávcső hatótávolságát, javítják a célkereszt élességét, illetve a baleseteket is csökkenthetik. A megfelelő céltávcső kiegészítők kiválasztása a célzási feladatok jellegének és az egyéni célokhoz igazodó felhasználói igényeknek megfelelően történik.