Útvonalterv  | A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>>

Hasznos tartalmak

A Hikmicro Alpex 4K bemutatása: Új idők a vadászati optikában

A Hikmicro Alpex 4K bemutatása: Új idők a vadászati optikában

A vadászat és az éjszakai erdei barangolások világában a megfelelő felszerelés hihetetlen módon ki tudja tágítani a lehetőségeinket, biztonságosabbá és eredményesebbé teszi azokat. Gyakorlatilag kinyílik az éjszaka, akár megfigyelünk, akár lőni szeretnénk. Mostantól már Magyarországon is megnyílt a jogi lehetőség is az éjjellátó céltávcsövek használatára.

Persze eddig is vásárolhatók voltak ilyen eszközök, és külföldi utak során sokan ki is próbálhatták őket olyan országokban, ahol a használatuk eddig is megengedett volt. Most viszont azok is elkezdhetnek ismerkedni a lehetőségekkel, az új lehetőségekkel, akik itthon szeretnének éjszaka túrázni, vadászni vagy akár csak megfigyelni a vadállatokat.

Az ő kedvükért is mutatjuk most be a Hikmicro most érkezett, kifejezetten vadászatra tervezett új csúcstechnológiás éjjellátó céltávcsövét.

A Hikmicro Alpex 4K, a vadászati optikai piac új belépője, amely valóban újradefiniálhatja a vadászok kapcsolatát környezetével. Mi is nagy izgalommal bontottuk ki és teszteltük az üzletünkbe érkező első Alpex 4K céltávcsövet, és ebben a cikkben szeretnénk közelebbről megvizsgálni, hogy mi is teszi ezt az új eszköztt a vadászat szerelmesei számára igen hasznos eszközzé.

A Hikmicro Alpex 4K áttekintése

Az Alpex 4K nem csak egy újabb céltávcső; ez egy technológiai csoda. Magjában egy 4K UHD érzékelő rejlik, amely páratlan tisztaságot és részletgazdagságot kínál nappali és éjszakai használat mellett egyaránt. Már ez a tulajdonsága is kiemeli a piacról, páratlan látványélményt nyújtva a felhasználóknak.

A Hikmicro cég

A cég neve nagyon jól ismert, az ipari és biztonságtechnológiai kamerák fejlesztése,gyártása és forgalmazása terén. Tevékenységüket 20 éve kezdték a hőtechnológiai innovációkra szakosodva és azóta már több mint 100 országban vannak jelen.
Magyarországon is stabil alkatrész utánpótlással és szervíz háttérrel rendelkeznek.

pastedGraphic.png

Az Alpex 4K beépített funkciói

Ami igazán kiemeli az Alpex 4K-t a többi közül, azok a fejlett funkciók. A beépített lézeres távolságmérő megadja a távolságot és a ballisztikai kalkulátor megmutatja a megfelelő
találati pontot a lövéshez.0 A távcső OLED-kijelzője éles képet kínál, míg a nagyítási tartomány a legkülönfélébb viszonyokhoz tud alkalmazkodni. Talán az egyik leghasznosabb funkció a WiFi csatlakozás lehetősége hogy felvételt készíthetünk új eszközünkkel a látottakról, élményekről.

Kialakítás, felépítés

Az Alpex 4K-t úgy tervezték, hogy bírja a strapát. Robusztus, 30 mm-es tubusa mindenféle a vadászati környezetek igénybevételére készült. Ez a kialakítás a tartósságán túl azt is biztosítja, hogy stabilan és mérethelyesen illeszkedjen mindenféle rögzítési rendszerekhez.

Felhasználói élmény és teljesítmény

Az Alpex 4K esetében az egyszerű használat kulcsfontosságú. Magyar nyelvű, logikus kialakítású menüje biztosítja a zökkenőmentes használatot , még azok számára is, akik csak most kaptak kedvet a fejlett távcsövekkel való vadászatra..
Ami a teljesítményt illeti, az első tesztelők kivételesen jó használhatóságról l számolnak be a legkülönbözőbb terepviszonyok és látási körülmények között. Végülis ez az ami számít. Nem a száraz műszaki leírás csupán, hanem az, amit a terepen, a kaland során tapasztalunk, nem igaz?

Összehasonlítás a versenytársakkal

Csupán példaként szeretném mellé tenni egyik versenytársának,a nálunk is kapható és sokak által kedvelt t Pulsar Digex C50-nel összevetve azt kell mondanom, hogy az Alpex 4K megállja a helyét. Bár mindkét modell lenyűgöző funkciókat kínál, és tudom, hogy sokan kitartanak a Pulsar márka mellett, az Alpex 4K tudás és ár-érték arány tekintetében jobb. n. Sőt! A 11 órás üzemidővel túlszárnyalja a versenytársakat.
Jó választás lesz azok számára, akik most kezdik felfedezni az éjszakai erdőt, vagy meglévő céltávcsövét a legújabbra cserélné.
Az Alpex 4K egyensúlyt teremt a prémium funkciók és a megfizethetőség között, jöjjön el boltunkba, ahol megnézheti, kipróbálhatja vásárlás előtt a terméket..

Csak összefoglalásképpen a fontosabb paraméterek

Érzékelő felbontása: 3840x2160
Kijelző típusa: OLED
WiFi: Van
Fénykép és Video Felvétel: Van
Beépített Memória: 64GB
Nagyitás: 3,5-28x
Frontlencse átmérő: 50mm
Betekintési távolság: 50mm
Kijelző: Kerekített OLED , 1024x768 0,49"-os
Érzékelő: CMOS , 3840x2160 pixel
Monitor felbontás: FullHD (1920x1080)
Látószög: 8,8 fok
Dioptria kompenzáció: +/-5
Vízállóság: Időjárásálló IP67 - ;SPRh
Kimenő videójel: 1080p/30fps, 720p/60fps
Üzemidő: 11 óra
Lövésállóság: 6000 Joule
Méretek: 439,8x89,2x84 mm
Súly: 1176 g
Gyári tartozék: Készülék, kézikönyv, USB/adatkábel, Hordtáska, törlőkendő, 1db 18650 akku, 2 portos akkutöltő.
Garancia: 3+7 év