Útvonalterv  | A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>>

Hőkamera céltávcső

A hőkamera céltávcső a vadászatban egy olyan készülék, melynek segítségével éjjel-nappal könnyedén azonosíthatjuk a célunkat, hiszen a hőkamera a felfűtött testekből kisugárzó infravörös sugárzást látja. A hőkamerás céltávcső ideális megoldás lehet az olyan állatok, mint például a disznó, amely nagyrészt éjjel aktív. A vadász a távcsövön keresztül láthatja a célt, így a vadászati siker aránya is magasabb lesz. A hőkamerás céltávcső jó beruházás lehet a vadászok számára, akik szeretnék fokozni a sikeres vadászat esélyét, és biztonságosabbá tenni a vadászatot.

Nézet:
Sorrend:
-6%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
PULSAR TALION XG35 HŐKAMERA CÉLTÁVCSŐ
PULSAR TALION XG35 HŐKAMERA CÉLTÁVCSŐ
1 349 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 269 000 Ft
-8%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
949 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
873 900 Ft
 
Sorrend:

A hőkamerák használata egyre elterjedtebbé válik a vadászatban, hiszen kiváló eszközök, amelyek segítségével éjszaka is hatékonyan lehet vadászni. A hőkamera céltávcső képes megjeleníteni a hőképet a látómezőben lévő állatokról, amelyek éjszaka nem láthatóak a megszokott fényviszonyok miatt. A kamera hőképét többféle színskálával lehet megjeleníteni az adott körülményektől függően, így a vadász pontosan láthatja, hol vannak az állatok.

A hőkamera céltávcső rendszerint olyan természetes környezetben használható, ahol a hőmérsékleti különbségek egyáltalán nem nagyok. Az ilyen kamerák rendkívül érzékenyek, így már több kilométer távolságban is észlelhetik az állatot. Az észlelt állatokat a kamera rögzíti, és segít a vadászat szervezésében, mivel az állatok mozgását is nyomon követi, és a lőtávolságot is megmutatja. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan és biztonságosan vadásszon valaki éjszaka is.

A hőkamera céltávcső az állatok bemérésére és az éjszakai vadászatra egyaránt jól használható eszköz. Az állatokat többféle szempont szerint is meg lehet vele vizsgálni, és meghatározni a pontos tűztávolságot is. Az ilyen rendszerek a sötétségben is működnek, így a vadásznak nem kell aggódnia amiatt, hogy az állatok észreveszik őt.

Összességében a hőkamera céltávcső egy nagyon hasznos eszköz, ami segíti a vadászokat a hatékonyabb és biztonságosabb vadászatban. Az állatok mozgását nyomon követi és megmutatja a lőtávolságot is, így a vadász éjszaka is sikeresen vadászhat. Érdemes azonban körültekintően használni az ilyen eszközöket, és mindig ügyelni a biztonságra.