Útvonalterv  | A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>>

Hőkamera előtét

A hőkamera előtét egy hasznos eszköz, amely segít a vadászoknak az éjszakai vagy rossz látási viszonyok között történő vadászat során. A hőkamera előtét lehetővé teszi a vadászok számára, hogy lássák a melegebb testeket akár nagy távolságból is, így segítve az állatok megfigyelését és a célzást. Ez a technológia nagy előrelépést jelentett a vadászatban, és sokat segíti a vadászokat a vadászat során, mivel lehetővé teszi nekik, hogy pontosabban kiszúrják a céljukat az alacsony fényviszonyok és a távolság szempontjából nehéz helyzetek között is.

 

Nézet:
Sorrend:
-29%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
PULSAR PROTON XQ30 HŐKAMERA ELŐTÉT
PULSAR PROTON XQ30 HŐKAMERA ELŐTÉT
855 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
609 000 Ft
-30%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
PULSAR PROTON FXQ30 HŐKAMERA ELŐTÉT
PULSAR PROTON FXQ30 HŐKAMERA ELŐTÉT
814 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
569 000 Ft
-11%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Pard FT32 LRF 3:1
Pard FT32 LRF 3:1
899 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
799 900 Ft
Sorrend:

A hőkamera előtét egy rendkívül hasznos eszköz a vadászat során. Az előtét különleges érzékelővel rendelkezik, amely az élőlények hőjének sugárzását képes érzékelni, így megkönnyíti a vadászatot azáltal, hogy a vadásznak lehetővé teszi, hogy megtalálja és kövesse az állatokat még sötét, rossz látási viszonyok között is.

A hőkamera előtét látótávolsága elég nagy, hogy a vadászat minden szakaszában, a nyitott mezőktől a sűrű erdőkig, használható legyen. Ez lehetővé teszi, hogy a vadász a vadat távolsága és iránya szerint nyomon követhesse, még ha az állatok el is rejtőznek a sűrű növényzetben.

Az előtét beágyazott pehelysúlyú alumíniumvázának köszönhetően nagyon stabil és megbízható, így nem sodródik el a fegyverről használat közben. Továbbá, a modern kamerák már rendelkeznek hang- és mozgásérzékelőkkel, amelyek lehetővé teszik az állatok pontosabb követését.

Mivel a hőkamera előtét hőérzékeny technológiát használ, a vadászat során könnyen azonosíthatók az állatok rejtett jelenléte, például ha egy őz kotlik a bozótosban, vagy ha vadászkutya van a közelben. Az előtét egyedülálló képességei segítenek a vadászoknak a vadászat során, miközben csökkentik a hibás célzások esélyét.

A hőkamera előtétnek számos előnye van a vadászat során. A felhasználóknak lehetősége van pontosan követni az állatok mozgását, amely nagyban növeli az esélyt a sikerre, valamint csökkenti az állatok sérülésének kockázatát. A vadászat során az előtét adhat egy új szintet a vadászati élménynek, és a sikeres vadászatokat technológiai újítással segítheti elő.