Hívj minket: +36-70/515-4040  |  Útvonalterv  |  A WEBSHOPUNK MINDIG NYITVA VAN!   További információk >>> 

Keresőtávcső

A keresőtávcső egy fontos eszköz a vadászat során, amely segíti a vadászokat a távoli célpontok felfedezésében és felkutatásában. A keresőtávcsők lehetővé teszik a célzást és a pontosságot, valamint segítenek az időjárási körülmények és a kilátás feltérképezésében. A keresőtávcsövek különböző nagyítási opciókkal és lencsékkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vadászok számára a megfelelő célzást a sötétben, az esőben vagy a homályos időben is. Ezek az eszközök a vadászok számára megbízható partnerként szolgálnak a vadászat során.

Nézet:
Sorrend:
-30%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Steiner 7x50 Commander Global
1 141 200 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
799 990 Ft
-6%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
15x56 Leica Geovid használt
15x56 Leica Geovid használt
620 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
579 990 Ft
-29%
A TERMÉK KÜLSŐ RAKTÁRON VAN! RENDELÉSE 2-5 NAP!
Geco 10x50 Gold keresőtávcső
564 527 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
399 990 Ft
 
Sorrend:

A keresőtávcső egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb távolságból közelítsük meg a környezetünket. A vadászat során a keresőtávcső a legfontosabb felszerelés egyike, hiszen lehetővé teszi a vadászok számára, hogy pontosan meghatározzák a célpont távolságát és méretét. Ennek köszönhetően nagyobb hatékonysággal tudnak vadászni, és nagyobb eséllyel érik el a kívánt eredményt.

A keresőtávcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, azonban a leggyakoribbak a 8-10-szeres nagyítással rendelkező lencsék. A kisebb nagyítású keresőtávcsövek általában könnyebbek és hordozhatóbbak, míg a nagyobbak inkább a hosszabb távolságokat és a nagyobb célpontokat szolgálják. A keresőtávcsövek használata során fontos figyelembe venni a beállítást, azaz a távolság és fókuszrész élesítését, valamint biztosítani kell a stabil kapcsolatot a távcső és a puska között, hogy biztosítsuk a folyamatos és pontos célzást.

A keresőtávcsöveket leginkább a vadászok használják, hogy előre meghatározzák a célponthoz vezető legjobb útvonalat és ideális pozíciót a lőtávolságra. A vadászat során a keresőtávcsövek segítségével meghatározható a vad távolsága, mérete és iránya, hogy a vadászok pontosan előre lássák, hol lehetnek a legjobb eséllyel elérni a célt. Ezen felül a keresőtávcsövek használata során sokkal hatékonyabb módon lehet az előnyös tüzelési pozíciókat meghatározni, hogy az adott helyzetben a vadászat során minél kevesebb nyomot hagyjunk magunk után.

Összességében a keresőtávcső az egyik legfontosabb felszerelés a vadászat során. Lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból észleljük és értékeljük a környezetünket, és közelebb vidd magunkhoz a vadat. A megfelelő keresőtávcsövét a vadászat típusa, stílusa és területe befolyásolhatja, ezért érdemes meghatározni, melyik típusú távcső a legjobb választás az adott helyzetben.